Bridge (leer)middag in De Rank

Nieuwkoop – Bridgeclub Nieuwkoop (BCN) houdt elke vrijdagmiddag een bridgemiddag in De Rank aan het Regthuysplein te Nieuwkoop.

dav

Barbara Fontijn van BCN: Kom uit de sleur van alle dag, breng weer spanning in je leven. Leer van ons, dat je aan het bridgespel veel plezier zult gaan beleven.’

Bridge is één van de populairste kaartspelen ter wereld. Omdat de basis spelregels overal hetzelfde zijn, kun je ook op vakantie (zelfs in het buitenland) zo maar met een stel andere enthousiaste bridgers spelen. Bridge is er voor jong en oud, mannen en vrouwen, thuis of op een club.

Bovengenoemde combi tref je aan bij de Bridge Club Nieuwkoop. Je ontmoet daar andere bridgeparen. Je praat met elkaar, drinkt wat samen en maakt eventueel afspraken om ook eens thuis te bridgen.

Het competitie element geeft het bridgen op de club een extra uitdaging. Naast de gezelligheid is vooral het spel dat blijft boeien. Je blijft nadenken, welke kaarten je ook in je handen hebt. Over het bieden en de afspraken daarover, het afspelen en het tegenspelen. Want elke slag telt en …geen spel is hetzelfde!

Meedoen

Er is nog ruimte over bij BCN dus als je alleen of met z’n tweeën bent kom gerust een kaartje leggen op vrijdagmiddag in De Rank op het Reghthuysplein om 13.30 uur.

Je kan al na een korte instructie het spelletje meespelen, maar er is ook ruimte voor thuisbridgers, welke een keer in clubverband willen spelen. Hou je van gezelligheid, praatje, en een versnapering loop dan binnen. De kosten bedragen 2 euro en als je lid wordt van de Bridge Club Nieuwkoop is het zelfs gratis.

Meer info bel met Barbara Fontijn 06-54302411