Bruggebuurtfeest 2017

Nieuwkoop – De Bruggebuurt van Nieuwkoop (deel van het Zuideinde), viert vanaf donderdag 31 augustus het 69e Bruggebuurtfeest.

tentfeest b buurt

Gezellig in de tent op het terrein nabij de Fleurstraat (archieffoto)

Inmiddels schrijven we bruggenbuurt (met een n) maar de naam Bruggebuurt wordt in ere gehouden. Zo ook her jaarlijkse feest.

Op donderdag 31 augustus beginnen de kermisactiviteiten om 15.30 uur op het terrein aan de Fleurstraat. De kermis duurt drie dagen.

De start van de Trimloop is 31 augustus om 19.00 u en er zijn meerdere afstanden waaraan men kan meedoen. Bassta zorgt donderdagavond vanaf 21.30 uur voor muziek in de feesttent.

Vrijdag 1 september begint om 15.30 uur de kindermiddag. Alle Nieuwkoopse kinderen mogen gratis meedoen. Om 18.30 uur begint een sportief onderdeel: de vierkamp. Ook hieraan mag iedereen gratis meedoen. DJ Menzoo zorgt vrijdagavond voor muzikaal vertier in de tent.

Zaterdag 2 september begint met een viswedstrijd voor leden van de Bruggebuurt, om 11.00 uur is er tot 14.00 uur een vrijmarkt voor iedereen en om 12 uur is er een bingo voor leden van de Bruggebuurt. ‘t Gebroken Hartje en DJ Mello zorgen zaterdagmiddag/avond voor de nodige muzikale noten.

Meer info ook op www.bruggebuurt.nl