Coop Rehorst verbouwt voor vernieuwing

Nieuwveen – Coop Rehorst gaat flink verbouwen/uitbreiden. De winkel aan het Liemerhof is daarom tot dicht. Op vrijdag 12 januari is de (her)opening.

De supermarkt aan de Dorpsstraat in Nieuwveen wordt groter en krijgt een nieuw uiterlijk. Eigenaar Rob Rehorst: “Door de naastgelegen winkelpanden bij de supermarkt te trekken wordt onze winkel maar liefst 300 vierkante meter groter. Dat betekent dat de winkel ruimer en overzichtelijker wordt en het assortiment groter.”

Coop Rehorst wordt compleet gestript en voorzien van een nieuwe vloer en inrichting. Rehorst: “Klanten herkennen de winkel niet meer terug. De vernieuwde supermarkt biedt een veel groter assortiment én diverse extra services. Er is meer aandacht voor vers en er is dubbel zoveel plek voor biologische en glutenvrije producten.” Daarnaast beschikt de winkel straks over een grotere slijterij met aparte ingang en is er meer ruimte voor een mooie bloemen- en plantenafdeling.

Extra gemak: zelfcheck-outs
De vernieuwde supermarkt krijgt zelfscan, zodat klanten eenvoudig en snel zelf hun boodschappen kunnen afrekenen. “Met deze extra service bieden we onze klanten extra winkelgemak. Ook krijgen we een servicebalie met onder meer PostNL-pakketpunt, een oplaadpunt voor de ov-chipkaart en een geldautomaat.”

Feestelijke opening
Op vrijdag 12 januari om 17.00 uur wordt de vernieuwde supermarkt geopend. Rehorst: “We willen iedereen van harte uitnodigen om de opening met ons te vieren. Tijdens de openingsavond kunnen klanten proeven van diverse lekkere hapjes en drankjes en natuurlijk boodschappen doen.”