Daan Kool bij De Kale Kenners

De laatste dag van de maand maart zaten De Kale Kenners er weer klaar voor om hun gasten te ontvangen. Mede door de vroege aanwezigheid van het trio werden alvast de honneurs waargenomen voor wat betrefthet voetbalprogramma van de Nieuwkoopse clubs.

Na 19.00 uur begon dan de échte uitzending met als gast jeugdtrainer Sander van Dijk. Hij is bezig aan zijn negende jaar bij Alphense Boys en behoorlijk succesvol gebleken in die periode. Als assistent trainer begonnen met de D2 werkte hij zich in die jaren op als hoofdverantwoordelijke voor de B1 dit seizoen met aansprekende resultaten. Zo speelt zijn amateurteam bij de beste achttien clubs van Nederland in deze leeftijdscategorie. Een unieke prestatie voor de uit Langeraar afkomstige oefenmeester, die zelf slechts achtentwintig jaren telt.

Het tweede uur werd volledig gedomineerd door twee sporten: Schaatsen en wielrennen. Ondanks dat de temperaturen richting de twintig graden gingen op deze dag werd er met Daan Kool gesproken over dit winters vermaak. Het Sporttalent van de gemeente Nieuwkoop van 2016 vertelde over zijn ambities, verwachtingen en hoe de top te willen bereiken. In de toekomst gaan we meer horen van deze jongeman, zo schatten De Kale Kenners in. Gezien zijn persoonlijke records gaat Donkey Kong een mooie toekomst tegemoet in het schaatsen. Maar naast het schaatsen is Greipel Junior ook een begenadigd talent op de fiets. Een sprinter met duurvermogen, volgens Daan een niet te onderschatten onderdeel in de trainingsopbouw.

De Kale Kenners nemen even vrijaf en zijn terug op vrijdag 21 april op de bekende zenders, etherfrequenties en kanalen vanaf 19.00 uur. Dus geen uitzending op 7 en 14 april. Tot die tijd laden de mannen zich op en kijken reikhalzend uit naar met name de voetbalcompetitie, die tegen die tijd beslist gaat worden. Paasreces dus bij de heren, maar voor diegenen die de sport niet kunnen missen zijn er altijd nog de uitzendingen op zaterdag en zondag tussen 14.00 uur en 17.00 uur van Aanvallen en Verdedigen. U hoeft dus niets te missen. Wat De Kale Kenners betreft: Graag tot 21 april!