Daan Kool bij De Kale Kenners

Ter Aar Na het euforische moment van twee weken geleden tijdens de LIVE-uitzending van 10 maart tijdens de Sportverkiezing Nieuwkoop worden De Kale Kenners weer teruggeworpen naar de realiteit van de dag. Op vrijdagavond 24 maart vanaf 19.00 uur bevolken de mannen de studio aan de Oostkanaalweg, zoals vanouds.

20161104_210145

Het eerste uur zal er met een prominente gast uit het regionale voetbal contact gezocht worden. Ditmaal is dat trainer Koost van Zoest van SV Nieuwkoop. De prestaties van de oranjehemden zijn goed te noemen dit seizoen en misschien zit er nog wel meer in dan alleen een virtuele nacompetitieplaats.

In het tweede uur is er ruimte voor een jeugdig talent, die uitblinkt in twee sporten: Daan Kool.
Het Sporttalent van 2016 is nog slechts vijftien jaar, maar heeft al zeer opzienbarende prestaties geleverd, gezien zijn erelijst. Schaatsen en wielrennen zijn de passies van deze jongeling. Die combinatie ziet men wel vaker, omdat de trainingsopbouw van beide sporten talloze overeenkomsten toont. Met Daan zullen we ongetwijfeld veel te weten gaan komen over de beide sporten.

De Kale Kenners zijn vanaf 19.00 uur te beluisteren via RTV Hollands Midden via de ether 107.4 FM, via de kabel op 103.4 FM, via de digitale TV op kanaal 1918 en via internet op www.rtvhollandsmidden.nl

Auteur: André van der Voort