De Kale Kenners met schot voor de boeg

Ter Aar – De Kale Kenners waren vrijdag 18 mei bijeen voor de op één na laatste uitzending. Of dit een kampioenenbal ging worden wisten de heren nog niet…

In het eerste uur ging het over voetbal, De vierde klasse C is dit jaar ongemeen spannend en met nog twee wedstrijden te gaan staan NSV’46 en SV Aarlanderveen gebroederlijk aan kop. Met Dennis van de Ing beschouwden de heren vooruit.
Het tweede uur was gereserveerd voor Klaas ‘t Hoen, de helft van het succesvolle zeilduo (Brechtje v.d. Werf is de andere helft).

Vrijdag 1 juni staat volledig in het teken van het voetbal. Er zijn lokale trainers aanwezig en wie weet komen er meer. Twee uur lang blikken de mannen terug en lopen vooruit richting eventuele nacompetitie en het volgende seizoen. Een volle studio met TAVV,  NSV’46, Aarlanderveen, Zevenhoven, Sportief, Altior en Nicolaas Boys.
Vanaf 19.00 uur kunt u naar de uitzending luisteren via 107.4 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel, ZIGGO DTV kanaal 43 en uiteraard via de website www.rtvhollandsmidden.nl