De Kale Kenners pakken de draad weer op

Ter Aar – Nog drie dagen en dan is het weer zo ver: De Kale Kenners staan aan de startstreep van hun tweede seizoen!

Servinus

Om precies te zijn op vrijdag 22 september, daags vóór de competitie beginnen zij vanaf 19.00 uur aan hun programmareeks. De heren hebben het zomerreces vooral gebruikt om te inventariseren hoe de regionale voetbalclubs er voor staan en zijn achter de schermen druk bezig geweest om het seizoen te gaan invullen voor hun uitzendingen.

Met name onze enige niet-kale heeft veel redactiewerk verricht en is nog altijd druk doende met aansprekende gasten uit de meest uiteenlopende sporten. Één gast kunnen we voor de eerste uitzending al verklappen en dat is de uit Langeraar afkomstige voetbaltrainer Anthony Servinus (foto). Deze trainer promoveerde vorig seizoen met CSW naar de eerste klasse van het zaterdagvoetbal. Zij speelden overigens in dezelfde klasse als TAVV, dat ook de nacompetitie wist te halen maar het dus niet redde.

In het tweede uur zoals gebruikelijk een andere sport dan voetbal. We hopen nog een beetje op een Indian Summer en dé sport bij uitstek in de zomer om te beoefenen is natuurlijk watersport. De voorzitter van Watersportvereniging Langeraar komt de heren tekst en uitleg geven over de vele facetten van deze sport waarin we als kleine natie mondiaal gezien buitengewoon succesvol in zijn gebleken. Kortom: Veel te bespreken aan tafel met onze gasten op RTV Hollands Midden.

Deze zender is te vinden op 107.4 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel, digitaal via kanaal 1918 of via kanaal 43 voor Ziggo abonnees. Uiteraard is alles ook te volgen via de website www.rtvhollandsmidden.nl

Auteur: André van der Voort