De Kale Kenners weer actief na twee weken afwezigheid.

Ter Aar – Deze uitzending begon traditioneel met voetbal en met Aarlanderveen in het bijzonder. Hoofdtrainer Arjen Linstra en Henk van Hof, volgend jaar assistent kwamen langs om tekst en uitleg te geven over de huidige competitie en blikten vooruit op het komende seizoen.

Kale Kenners 21 april

Van links naar rechts: Ed van Vliet; Monica Kranenburg; Theo Leliveld en André van der Voort.

Met name vanwege gebrek aan jeugdelftallen is er weinig tot geen aanwas, waardoor versterkingen voor de selectie noodzakelijk zijn. De spelerscarroussel is dan ook goed op gang gekomen en dat schept zeker verwachtingen voor volgend jaar. Hoe dat gaat lopen weten we uiteraard pas later, maar de contouren worden langzamerhand zichtbaar.

In het tweede uur was er ruimte in geprogrammeerd voor een totale andere sport: Schieten. Sportkanjer van de gemeente Nieuwkoop Monica Kranenburg bracht de heren de nodige kennis bij over onder andere de verscherpte regelgeving rondom de sport, de selectiecriteria om deel te mogen nemen aan wedstrijd en het grote verschil tussen luchtdrukwapens en vuurwapens. Zo kregen de luisteraars een goed beeld van deze sport, waaraan onterecht overigens, nog altijd een negatief imago aan kleeft.

Volgende week zijn De Kale Kenners opnieuw te beluisteren via de bekende frequenties, kanalen en site. Dan ontvangen de heren wederom gasten uit de regionale sportwereld. Wie dat zijn kunt u vanaf 19.00 uur horen.

Auteur: André van der Voort
Foto bron: André van der Voort