Disco zwemmen in De Wel

Nieuwkoop – Zwembad De Wel is omgetoverd in het Wilde Westen, de hele week is er van alles te doen en donderdag 2 maart is er van half twee tot half vijf disco zwemmen.

Deze voorjaarsvakantie is het zwembad omgetoverd naar een nat Wilde Westen. Overal zie je de spullen van indianen en cowboys. Misschien loopt er zelfs wel een echte indiaan of cowboy rond. Als je het leuk vindt mag je natuurlijk komen zwemmen met je cowboyhoed of indianentooi op. Er ligt lekker veel speelmateriaal in het water, dus vervelen doe je je zeker niet. Tijdens het disco zwemmen is er natuurlijk lekkere muziek te horen. Als je even wilt bijkomen van al het zwemmen kun je een speciale speurtocht doen. Als je alle indianen- en cowboyvragen hebt beantwoord lever je je antwoordformulier in en wie weet win je wel een leuke prijs!

Huldiging

Tijdens deze middag worden onze Allround Zwemfans gehuldigd. Allround Zwemfans zijn kinderen die in de afgelopen jaren heel veel zwemdiploma’s hebben gehaald.

Hele week

Naast de donderdag discomiddag kun je in de voorjaarsvakantie ook recreatie zwemmen op maandag, woensdag en vrijdag (allemaal van 13.30 tot 16.30 uur) en op de zaterdagen en zondagen (13.30-16.00 uur).