Dixieland Jubilee met Peter Heyen

Nieuwkoop – Peter Heyen is zondag 10 december gastspeler in het Jubilee-huisorkest Dixie Six All Stars. Vanaf 15.30 uur swingt het weer in De Hollandsche Leeuw aan de Dorpsstraat 74 in Nieuwkoop.

peter

Peter Heyen (foto) geldt als eminence grise van de traditionele jazz in Het Gooi. Hij was onder meer de voorman van de Country Side Jazzband en de Midlife Revival Jazzband; tegenwoordig speelt hij in de Radio Town Jazzband uit Hilversum. Een lyrische blazer, die garant staat voor swing en entertainment.
Samen met de Dixie Sixers Harry Hack op trombone en Peter Fiévez vormt Heyen op zondag de frontline. De ritmesectie bestaat weer uit het vertrouwde trio Carla Tavenier-Kok (b), Gerard Tavenier (bj) en Peter Valderpoort (dms).

De Hollandsche Leeuw tijdens en na de Dixieland Jubilee een speciale ‘zondagshap’voor de speciale prijs van € 10,-. Mathijs Tijsterman van De Hollandsche Leeuw, aan de Dorpsstraat 75 in Nieuwkoop, organiseert deze jazzmiddagen elke tweede zondag van de maand, vanaf 15.30 tot 18.00 uur. De toegang is gratis.