Morgen weer Dixieland Jubilee

Nieuwkoop – In de Hollandsche Leeuw komen morgen, tijdens het Dixieland Jubilee, drie special gasten.

SONY DSC

Overhandiging ingelijste CD aan Mathijs Tijsterman

Op zondag  11 juni spelen Gé de Jong (banjo), Ernst Bruins (trompet) en Jaap Schuttevaer (contrabas) mee als special guests in het huisorkest Dixie Six All Stars. Tijdens de vakantieperiode gaan de jazz-zondagen gewoon door.

Het was op 14 mei erg druk op de CD-presentatie van het huisorkest tijdens de mei-editie van Dixdieland Jubilee. Mathijs Tijsterman werd bedankt voor het bieden van een podium voor de dixielandmuziek in deze regio. Hij kreeg een speciale, mooi ingelijste CD overhandigd door bassiste Carla Tavenier-Kok. Ook Nieuwkoper John Breedveld werd met zo’n speciale CD bedankt voor zijn ondersteuning van de band tijdens de Dixieland Jubilee’s.

Op de komende Dixieland Jubilee op 11 juni speelt de band met drie special guests. Allen gerenommeerde, ervaren muzikanten die garant staan voor hot traditional jazz. De aanvangstijd is 15.30 uur. De toegang is gratis.

Ook serveert De Hollandsche Leeuw tijdens en na de Dixieland Jubilee een speciale ‘zondagshap’voor de speciale prijs van € 10,-.