Drank maakt meer kapot ….

Nieuwkoop – Vandalen hebben in de nacht zaterdag 13 op zondag 14 oktober tussen 02:30 en 03:40 uur in totaal 3 lantaarnpalen langs de Achttienkavels omver getrapt. Naast politie is ook de brandweer nog uitgerukt, omdat er mensen in de sloot zouden liggen.


Het was een onrustige nacht op Achttienkavels nabij de kern Nieuwkoop. Er was een melding van een persoon te water en dat bleek om twee fietsers te gaan. De politie meldt dat het meisje ter plaatse is aangetroffen, maar de tweede fietser niet. In latere reacties is op de social media zelfs te lezen om wie het gaat en zijn de reacties niet mals.

Voor wat betreft de lantaarnpalen, moeten de daders zich ook aardige ingespannen hebben, want zomaar omtrappen lijkt te eenvoudig. De palen liggen echter geknakt in de berm en de politie zoekt getuigen.
Heb je de vernieling zien gebeuren, of heb je gehoord wie hiervoor verantwoordelijk is? Neem dan contact met de politie op door het sturen van een PB via Facebook of bel naar 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000