Drie finalisten in verkiezing

Nieuwkoop – De drie finalisten voor de verkiezing Ondernemer van het jaar zijn bekend.

De organisatie van de verkiezing “ondernemer van het jaar” is in volle gang. Er waren maar liefst 55 ondernemingen aangemeld voor de felbegeerde titel. De jury heeft vervolgens een moeilijke beslissing moeten nemen om de 10 beste ondernemingen te kiezen uit de ingevulde vragenlijsten. Deze 10 ondernemingen zijn bezocht en daarvan zijn de 3 finalisten bekend gemaakt.

De finalisten zijn in willekeurige volgorde:

Thijs Standbouw

Bloom Your Life

Den Bleker

Op 8 maart 2017 komt ondernemend Nieuwkoop tijdens de jaarlijkse feestavond bij elkaar voor de bekendmaking van de winnaar. Na een presentatie van de finalisten wordt door middel van een algemene stemming de winnaar gekozen. Burgemeester Buijserd reikt de trofee uit die beschikbaar is gesteld door de gemeente Nieuwkoop.

Voor de zevende keer organiseert de Verenigde Ondernemers Nieuwkoop (V.O.N.), voorheen Het Actieve Groene Hart (AGH), de verkiezing “ondernemer van het jaar”. Eerdere winnaars zijn: Coöp Rehorst, Van der Hoorn Orchideeën, H.W. van der Peet, Grofsmederij Nieuwkoop, Rosa Underwear en De Haan Petfood.

Met de verkiezing wil de V.O.N. de inwoners van de gemeente laten zien wat een prachtige bedrijven er zijn en welke betekenis deze bedrijven hebben voor hun omgeving.

De verkiezing is mede mogelijk gemaakt door: Kroes en Partners/ H.W. van der Peet & Zn. / Rabobank Groene Hart Noord / Intratuin Ter Aar / Lumi Parts / De Haan Petfood / Lansigt Accountants en Belastingadviseurs / VMD KOSTER verzekeringsgroep/ Gemeente Nieuwkoop