DSS zoekt muzikanten voor muziekproject

Aarlanderveen – Mars- & Showband DSS is volop in beweging. De band staat sinds een jaar onder leiding van een nieuw instructieteam bestaande uit Xander van der Ploeg (algehele leiding) en David Nadin (slagwerk/exercitie) , Beide instructeurs waren onder meer werkzaam voor gerenommeerde showkorpsen als Adest Musica (Sassenheim) en K&G (Leiden) en hebben jarenlange ervaring uit de wereld van Mars- & Show mee naar DSS gebracht.

Bij DSS wordt onder hun leiding gewerkt aan een nieuwe show. Een compacte en energieke opbouw staat daarbij centraal. Deze nieuwe vorm van show maakt momenteel een snelle opmars, waarbij ook indoor-wedstrijden inclusief props en decor geen uitzondering zijn. Een nieuwe stroming in de wereld van Mars- & Show dus, die dus nu ook in Aarlanderveen is geland.

Voor dit project is nieuwe hedendaagse Showmuziek aangeschaft waarop in eigen beheer de showfiguren worden geschreven. Hierbij wordt uitgegaan van het showconcept “zie ik wat ik hoor” en “hoor ik wat ik zie”
Omdat de band nu nog in de beginfase van dit project staat is er nog volop ruimte voor nieuwe muzikanten die dit seizoen eens willen meedraaien. Uiteraard kan dit ook geheel kosteloos tot het eind van het seizoen.

Ter ere van het 90-jarig jubileum van DSS zal het geheel in de loop van 2017 gepresenteerd worden in een setting die nog wel kenmerken heeft van een traditionele taptoe, maar die in opzet en beleving veel meer zal zijn dan dat.

Geïnteresseerde muzikanten (zowel blazers als slagwerkers), kunnen contact opnemen via mars.showband.dss@gmail.com