Duurzaamheidsplein Langeraar

Langeraar – De jaarlijkse braderie in Langeraar wordt uitgebreid met een duurzaamheidsplein. Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema in onze maatschappij, maar wat is duurzaamheid nu precies en wat kan en moet je ermee? Veel mensen vragen dit zich af en om die vraag enigszins te beantwoorden wordt nu de braderie in Langeraar uitgebreid met een duurzaamheidsplein. Op dit plein staan diverse ondernemers die actief bezig zijn met duurzaamheid en zij laten zien hoe duurzaamheid in de praktijk werkt en geven advies hoe je zelf ook duurzaam kan zijn.

Het “Duurzaam Bouwloket” is aanwezig om adviezen te geven over duurzaamheid in de (ver)bouw, maar er zijn ook specialisten op gebied van isolatie, installatie, led verlichting, verwarming, kozijnen, architectuur etc..

Verder is er uitleg over zonnepanelen en pelletkachels door lokale ondernemers en zijn er een elektrische auto en boot te bewonderen.

De braderie en het duurzaamheidsplein wordt georganiseerd op zaterdag 10 september, van 10:00 uur tot 17:00 uur in het centrum van Langeraar. Voor meer informatie, kijk op de website : www.braderielangeraar.nl .

Braderie-Langeraar-Duurzaamheidsplein(1x4)