Easyslim.nu: Afslanken anno 2018

Woerdense Verlaat – ‘Easyslim.nu gaat veel verder dan afslanken’, aldus Sharon van Oudenallen, die samen met haar moeder Anita sinds november 2016 eigenaresse is van Easyslim.nu Woerdense Verlaat.

‘We zien veel mensen, die eerder al verschillende afslank-methodes hebben geprobeerd, sceptisch binnenkomen. Zij merken echter al snel dat Easyslim.nu werkt!’.

Sinds de introductie van Easyslim.nu in 2015 door Karin Hut, zijn er inmiddels al 40 franchisevestigingen in Nederland. Wegens het grote succes binnenkort ook de grens, naar  Duitsland.

Sharon: ‘Ons sterke punt is, dat mensen zich niet aan één of ander crashdieet hoeven te houden. Onze klanten liggen ontspannen op de behandeltafel, terwijl het apparaat het werk doet. Zo simpel is het. Via ultrasound worden de vetcellen geleegd en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures. Hierdoor gaat het afslanken snel! Easyslim.nu is niet alleen voor mensen die dat laatste extra randje niet weg krijgen, maar ook voor mensen die niet meer actief kunnen of willen sporten. Ook helpt het bij cellulitis en maakt het een slappe huid weer mooi strak.’

‘Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van iemands eigen doel. ‘Dat is voor iedereen wat anders, dat maakt het werk ook zo leuk’, vertelt Sharon enthousiast. Het is prachtig om te zien hoe onze klanten slanker worden en meer zelfvertrouwen krijgen!’

Wie nieuwsgierig is geworden kan gebruik maken van een aanbieding:

Een intake & proefbehandeling voor € 39,00 in plaats van € 69,00.

Easyslim.nu Woerdense Verlaat, Lijsterstraat 34, Woerdense Verlaat. E-mail: woerdenseverlaat@easyslim.nu

Voor info: www.easyslim.nu  of bel 06 13142227