Een na laatste uitzending Kale Kenners

Ter Aar – Vrijdagavond 26 mei was het alweer de op een na laatste uitzending van dit seizoen van De Kale Kenners en eentje om niet snel te vergeten. Het regionale voetbal werd voor even naar de achtergrond geschoven en niet zonder reden.

25 mei. jpg

Op de foto van links naar rechts: Theo Leliveld, Ed van Vliet, Jan van de Marel en André van der Voort

In het eerste uur werd ex-profvoetballer en huidige trainer Arjan van der Laan door het trio ondervraagd over onder andere zijn spelende tijd, het ontstaan van de liefde voor het voetbal, de clubs in het betaalde voetbal waarvoor hij speelde en de huidige ontwikkelingen bij de bond, waarvan hij tot december vorig jaar nog in dienst was als bondscoach bij de dames. Het eerste uur was dan ook binnen no time omgevlogen.

Trots waren De Kenners vooral ook om de volgende gast in de huiskamers te brengen. Voormalig Europees kampioen triatlon Jan van de Marel was uitgenodigd om te vertellen over zijn imposante erelijst en daar bleef het niet bij. Leuke anekdotes, de trainingsschema’s, voedingspatroon, intensiteit en het herkennen van momenten in een wedstrijd die bepalend kunnen zijn voor winst en verlies werden met hem besproken. Een zeer openhartig gesprek werd het gevolg en ook hier maakte de tijd een onverbiddelijk einde aan een memorabel uur radio.

Auteur: Andre van der Voort