Eerste editie “Ontmoet bedrijvig Nieuwkoop”

Nieuwkoop – Zaterdag 12 november opent Hoeve Rijlaarsdam haar deuren van 10.00 tot 16.00 uur voor de eerste editie van “Ontmoet Bedrijvig Nieuwkoop”. Dit evenement, georganiseerd door Verenigde Ondernemers Nieuwkoop, heeft als doel om de lokale ondernemers gezamenlijk te presenteren aan het publiek. Deze editie biedt een podium voor maar liefst 30 ondernemers uit de hele gemeente Nieuwkoop, die een grote verscheidenheid van activiteiten en innovatie tonen.

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Werkgevers Servicepunt Rijnstreek, Rabobank Groene Hart Noord en Limes Netwerk Notarissen. Het Werkgevers Servicepunt Rijnstreek helpt ondernemers bij het vinden van gemotiveerd personeel, informeert ondernemers over wet- en regelgeving en helpt bij vraagstukken aan gemeenten. Denk je eraan om een bedrijf te starten, dan moet je nadenken over de financieringsmogelijkheden. Rabobank Groene Hart Noord kan je daarbij helpen. Voor ondernemers kan de notaris een belangrijke rol spelen. Wanneer je een onderneming start, zijn niet alleen een goed bedrijfsplan, winstprognoses en rechtsvorm belangrijk. Je moet ook de risico’s en mogelijkheden in de privé en de zakelijke sfeer in kaart brengen. Hoe eerder je dit goed regelt hoe kleiner de kans op onnodige risico’s, belastingnadelen en kosten. Limes Netwerk Notarissen denkt graag met je mee. Uiteraard zijn deze partijen aanwezig tijdens Ontmoet Bedrijvig Nieuwkoop.

Maak kans op mooie prijzen

Op diverse locaties in Nieuwkoop en omgeving hangt de kleurrijke poster en liggen flyers. Pak deze flyer mee, lever deze in op 12 november en maak kans op een aantal mooie prijzen. Bakkerij Tersteeg biedt een taart als derde prijs aan. De winnaar van de tweede prijs geniet van een high tea bij de Sfeerstal. Voor de eerste prijs moet je het hoger opzoeken, firma Den Bleker biedt een ballonvaart aan. Flyer gemist? In de krant Ondernemend Nieuwkoop, die de laatste week van oktober huis aan huis is verspreid, staat ook een bon die je kunt uitknippen en in kunt leveren.

Kinderactiviteiten

Kinderen zijn ook van harte welkom. Stichting Kinderopvang Liemeer organiseert deze dag kinderactiviteiten. Voor veel mensen is SKL geen onbekende partij. Deze organisatie biedt kinder- en buitenschoolse opvang in Ter Aar, Langeraar, Nieuwveen en Zevenhoven. Kinderen krijgen bij SKL de aandacht en zorg die zij verdienen op kleinschalige locaties met royale buitenruimtes.

Ontmoet Bedrijvig Nieuwkoop is 12 november van 10.00 tot 16.00 uur gratis te bezoeken bij Hoeve Rijlaarsdam aan de Nieuwveenseweg 59, 2421 LB in Nieuwkoop.