Eieren zoeken bij landgoed Ursula

Nieuwveen – Bij Kinderboerderij De Schaapskooi en theehuis Villa Kakelbont van Ipse de Bruggen kan iedereen op maandag 2 april (Tweede Paasdag) weer naar (paas)eieren zoeken.

Voor velen een jaarlijks terugkerende traditie: op tweede paasdag eieren zoeken bij de kinderboerderij van Ipse de Bruggen, een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Van 10.30 uur tot 14.30 uur kunnen kinderen paaseieren zoeken rondom de kinderboerderij en theehuis Villa Kakelbont. Voor de kleine kinderen is er een kleurenkaart. Voor de grote kinderen een bingokaart. De verstopte eieren zijn genummerd of gekleurd. Gevonden kleuren of nummers worden op de kaart genoteerd. Een volle kaart betekent voor de kinderen een presentje of wat lekkers. Reserveren is niet nodig.

Op het terrein is een kraampje met allerlei leuke lentespulletjes van tuingroep de Olifant. Bij Villa Kakelbont kan men genieten van een heerlijke koffie en ambachtelijk gemaakte verse appeltaart.

Jong beestenspul

Natuurlijk kunnen de kinderen ook de dieren bij de kinderboerderij bezoeken. Grote kans dat de eerste kleine kuikentjes of lammetjes te bewonderen zijn. Voor meer informatie: Theehuis Villa Kakelbont, A.H. Kooistrastraat 130 in Nieuwveen:

088-9676287