Ellen ten Damme rockt met Jostiband

Nieuwkoop/Amsterdam – Ellen ten Damme, bekend als zangers, actrice, schrijfster en nog veel meer, is de laatste veelzijdige artiest die samen met de Jostiband optreedt in de Ziggo Dome op 5 september.

Al eerder werd bekend dat naar Guus, Maan, Gerard Joling en Remy van Kesteren ook René Froger mee gaat doen met het jubileum concert van de Jostiband. Maar vanaf vandaag mag de Jostiband ook Ellen ten Damme van haar lijstje afstrepen.
Ellen zingt het nummer ‘You raise me up’ samen met de band. De Jostiband en Ellen hebben werkelijk wat gemeen. Beiden doen ze waar ze in geloven en zijn ze echt en altijd zichzelf.

Uitdaging
De regie nemen ze zelf in de hand, de leden van de Jostiband, samen met collega-cliënten van Ipse de Bruggen. Hiermee komt hun droom uit om in het uitverkochte Ziggo Dome te spelen. Van sponsering tot catering, van decorontwerp tot artiesten benaderen. Cliënten en begeleiders nemen de uitdaging aan om echt het onderste uit de kan te halen als het gaat om het aanspreken en wakker schudden van alle talenten en vaardigheden die bij alle cliënten aanwezig zijn. Ipse de Bruggen volgt daarmee de maatschappelijke trend waarin er steeds meer gefocust wordt op wat mensen wel kunnen in plaats van op hun beperking.

Ipse de Bruggen
De Jostiband is onderdeel van Ipse de Bruggen, een zorgorganisatie voor 5.000 mensen met een (licht) verstandelijke of meervoudige beperking. Met het unieke jubileumfeest van het Jostiband Orkest wil Ipse de Bruggen de wereld laten zien waar mensen met een verstandelijke beperking toe in staat zijn. Welke mooie dingen zij zelf kunnen organiseren, ontwikkelen en maken. En dat ze een vanzelfsprekend deel uitmaken van de samenleving. Het ultieme bewijs hiervoor is het organiseren van een concert in de Ziggo Dome te Amsterdam!

670ed141-b654-4dc2-9575-1f9cc024d965