Engelse diploma’s op Ashram College

Nieuwkoop – Leerlingen van het Ashram College Nieuwkoop in zowel de onder- als bovenbouw zijn allen geslaagd voor hun Engelse Anglia-examen. Dit is een examen dat afgenomen wordt door Anglia Examinations England.

 

De diploma-uitreiking was dinsdag 2 oktober in de aula van het Ashram College. Daar werden de leerlingen in het zonnetje gezet en kregen zij hun diploma’s uitgereikt door hun docenten Engels. De niveaus liepen van primary tot masters.

Een echt internationaal examen Engels blijkt veel leerlingen aan te spreken. Op het Ashram College in Nieuwkoop kunnen leerlingen twee maal per jaar deelnemen aan het internationale examen Engels. Het examen wordt op school gemaakt en nagekeken door docenten op het Chichester College in Engeland. Het examen omvat alle vaardigheden waar gericht aan gewerkt kan worden met beschikbaar oefenmateriaal. Op die manier structureert het de ontwikkeling van het Engels. Iedere leerling kan op een passend niveau meedoen. Kandidaten doen vaak meerdere jaren achter elkaar mee met het examen om zo hun kennis in de Engelse taal te verbeteren.

In november kunnen leerlingen zich weer inschrijven voor het januari examen.