Enquête woonwensen

Nieuwveen – Woningstichting Nieuwkoop (WSN) gaat onderzoek doen naar de woonbehoefte in Nieuwveen en Vrouwenakker.

huurwoningen wsn

WSN is bezig met de planontwikkeling voor de bouwlocatie aan de A.H. Kooistrastraat in Nieuwveen. Voor deze locatie waren eerder plannen gemaakt. Door diverse ontwikkelingen zijn deze plannen echter niet langer haalbaar en moet een nieuw plan worden gemaakt. De woningstichting wil daar graag de input van inwoners voor hebben!

In eerdere plannen voor een WoonZorgZone aan de A.H. Kooistrastraat, zat onder andere een zorgvoorziening. Vanuit landelijk beleid bouwt WSN geen nieuwe verzorgingshuizen meer. Wel zien veel inwoners van Nieuwveen nog steeds graag seniorenappartementen op deze locatie. Om de woonwensen van inwoners uit Nieuwveen en Vrouwenakker te peilen en input op te halen voor de locatie aan de Kooistrastraat, heeft WSN in samenwerking met de gemeente een enquête opgesteld.

Bent u 50 jaar of ouder en woont u in de kern Nieuwveen of Vrouwenakker, doe dan mee aan de enquête. U kunt de enquête online vullen op de website van de gemeente (www.nieuwkoop.nl ) U kunt ook een papieren enquête opvragen via telefoonnummer 14 0172 (geen netnummer nodig).