Excuus Zevenhoven on Wheels

“DIT MAKEN WE HOPELIJK NOOIT MEER MEE!” De organisatie van Zevenhoven On Wheels maakt op Facebook een verontschuldiging voor de afgelasting van het evenement.

zowhels nat

Voor het eerst in haar 11 jarig bestaan werden 16 en 17 september alle wedstrijden van auto- en motorcross afgelast, ondanks het harde werken van de vele vrijwilligers en de extra maatregelen om het water weg te krijgen. Het rennerskwartier, parkeerterrein en het evenementen terrein was niet toegankelijk te krijgen voor rijders en/of publiek.

“Pure onmacht en hopelijk maken we dat nooit meer mee! Het terrein is weer grotendeels leeg maar de teleurstelling blijft.”

De feestavond was het enige wat men de liefhebbers van een cross nog kon bieden. En zelfs daarvoor moest alles op alles gezet worden.

De organisatie bedankt iedereen voor zijn of haar inzet en steunbetuigingen en voelt zich gesterkt om met elkaar weer verder te gaan en er volgend jaar weer vol voor te gaan.

De meeste reacties op deze Facebook boodschap zijn positief en begripvol. Met name over de gezellige feestavond.  Een enkeling vraagt zich af of het inschrijfgeld blijft staan tot volgend jaar en/of er dan misschien een korting komt.