Familiebedrijf dat kwaliteit levert

Leimuiden – Ze zijn er nog. Echte kleine, maar fijne familiebedrijven waar je tijdens het eerste telefoongesprek al een goed gevoel hebt.

foto 1

Van Diemen Installatietechniek is zo’n bedrijf. Dit jaar is het bedrijf al weer 20 jaar jong en het heeft niets aan gemoedelijkheid ingeboet.

In 1995 richtte Aad het installatiebedrijf op. Daarvoor had hij ruimschoots ervaring opgedaan als verwarmingsinstallateur, projectleider en calculator bij een installatiebedrijf. Zoon Marc kwam er in 2007 bij. Zoals het een echt familiebedrijf betaamd, is echtgenote Sonja ook nauw betrokken in het bedrijf. Zij doet de administratie. Sinds kort heeft Van Diemen zelfs een vierde man in dienst.

Van Diemen is een man van “afspraak is afspraak” en daarom werkt hij bij voorkeur samen met zorgvuldig geselecteerde onderaannemers, bijvoorbeeld elektriciens, tegelzetters en stukadoors, onder andere bij het renoveren van badkamers. “Bouwprojecten zijn veelzijdig en kunnen nooit door 1 partij alleen worden gedaan. Een bouwproject is teamarbeit. Met de door ons geselecteerde onderaannemers kunnen we de meeste en beste kwaliteit leveren”, maakt Aad duidelijk. “

Aad en Marc van Diemen zijn echte all-rounders. De werkzaamheden lopen uiteen van het vervangen van cv-ketels en radiatoren tot het aanleggen en onderhouden van cv-installaties en sanitair. Maar ook de installatie van nieuwe producten als zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen hebben de mannen in de vingers. “Dat is toch de toekomst”, vertelt Marc. “We werken met name in de driehoek Amsterdam-Utrecht-Den Haag. Het merendeel van de 1200 klanten zijn particulieren, die we vooral door mond-tot-mondreclame hebben verkregen. Daar ligt onze kracht, want zelf zijn we geen reclamemannetjes.”, vult hij aan.

Kwaliteit, een eerlijk advies, het nakomen van afspraken, meedenken met de klant vinden en natuurlijk service. Tijdens het gesprek komt steeds weer naar voren, dat het Aad en Marc hier om gaat. Zo kun je je zelf immers van anderen bedrijven onderscheiden.

Over meedenken gesproken: tot slot wijst Marc nog op de Nefit TrendLine cv-ketel actie (nu tot EUR 350,- retour t/m 31 december 2015 – red.) en het winterklaar maken van de ketels. Niet onbelangrijk, want dit voorkomt veel problemen!

Sinds 2001 zit Van Diemen in een representatief pand op het bedrijventerrein aan de rand van Leimuiden. De meeste tijd is Van Diemen echter voor en bij klanten onderweg. Telefonisch of per mail krijgt de klant echter vrijwel direct een antwoord.

A.J. van Diemen Installatietechniek
Waaier 22
2451 VV Leimuiden
T 0172 – 50 99 97
I www.vandiemenleimuiden.nl
E info@vandiemenleimuiden.nl