Fitwalking met Fitcoach

Nieuwkoop/Zevenhoven – Naast individuele coaching op het gebied van Gezonde voeding en Verantwoord Bewegen start Lia van Trigt met de derde Fitwalk cursus. Een uitdagende wandeltraining zonder springen en hardlopen.

Wanneer: 5 maal op dinsdagmorgen van 10.00 uur tot 11.00 uur. Start op dinsdag 6 februari : vanaf parkeerplaats Strandzomer/ Zuidhoek of Vrijdag 9 februari van 10.00 uur tot 11.00 uur vanaf entree Park Zomerlust, Zevenhoven.

Voor wie: voor iedereen die buitensporten ambieert en een uur kan inspannen op een gezond niveau.  Kosten: € 50,-

Wat kan je verwachten:

Samen in de groep werken we, in de buitenlucht en de mooie natuur, aan je mentale en fysieke fitheid. Actief bezig zijn en gezelligheid staan hier steeds voorop. Een uur wandelen waarbij de hart en ademhalingssnelheden worden gestimuleerd. Door de versnelde bloedcirculatie komen voedingsstoffen op de juiste plek terecht. Je traint je spieren, botten en organen en door buiten te zijn krijg je de dagelijkse hoeveelheid vitamine D binnen.

Wat is jouw doel?

• Conditie opbouwen en behouden?

* Afvallen?
• Looptechniek verbeteren?
• Wekelijks actief “bewegingsmoment” willen in de buitenlucht?

Het past allemaal in en bij deze training. Geef je van te voren op via : info@liavantrigtfitcoach.nl  Via dit e-mail adres kan je ook terecht voor vragen/ informatie.