Fotograferen met je smarphone

Nieuwkoop – Op zondag 10 september is er voor volwassenen een fotoworkshop fotograferen met de smartphone onder leiding van Hiske Kamminga.

Markerwadden, Enkhuizen, Lelystad, Houtribdijk, Markermeer, Noord-Holland, Nederland, Europa

Foto: NM

Op dit moment exposeert zij samen met José van Zutphen in Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen met “Op adem van de natuur”. Naast de fotoworkshop draagt Van Zutphen gedichten voor uit eigen werk. Heb je hiervoor interesse kom luisteren in Nieuwkoop

Hiske Kamminga
Hiske Kamminga is een enthousiaste kunstenares gespecialiseerd in het maken van fotocollages. Zij maakt kleurrijke en gelaagde fotokunst. Tijdens de workshop ga je met een extra opzetlens voor op je telefoon bijzondere details ontdekken. Hiske deelt graag haar ervaring en moedigt de deelnemers dan ook graag aan.

Ontdekken

Hoe fotografeer je met een smartphone en waar let je op om mooie foto’s te maken? Tijdens de workshop ga je op een andere manier om je heen kijken. Je leert basisprincipes van een mooie foto maken. Deze principes ga je dan ook direct toepassen. Je gaat ontdekken en spelen!

Wie, wat, waar?

Datum: zondag 10 september 13.30-15.30 uur; Kosten: Ledenprijs: € 12,50; Niet leden prijs: € 15,00; Wie: 18 jaar en ouder. Vertrekpunt: Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen, Dorpsstraat 116, 2421 BC, Nieuwkoop.

Kijk voor meer informatie of om je aan te melden voor een activiteit op

www.natuurmonumenten.nl/bcnieuwkoopseplassen