Fotogroep 2×3 exposeert in Ruygeborg Hoeve

Nieuwkoop – Tot eind oktober is er in de Ruygeborg Hoeve een expositie van fotogroep 2×3.

expo ruygenborg

Fotogroep 2×3 bestaat uit een groep enthousiaste fotografen die een aantal keer per jaar op zaterdagochtend samen op pad gaan om de meest uiteenlopende onderwerpen te fotograferen. In de Ruygeborg Hoeve is momenteel een greep uit hun werk te bewonderen.

Tijdens een foto-ochtend van fotogroep 2×3 wordt er soms gewerkt met een opdracht, soms wordt er vrij gefotografeerd. De gemaakte foto’s worden naderhand met de groep besproken, waarbij de fotograaf gelegenheid krijgt uit te leggen waarom bepaalde keuzes gemaakt zijn, en waarbij fotografen gelegenheid hebben van elkaar te leren.

De expositie is te bekijken tijdens openingstijden van De Ruygeborg Hoeve, van woensdag t/m zondag van 10.00 tot 21.30 uur. De Ruygeborg Hoeve is gevestigd aan de Noordenseweg 23K in Nieuwkoop.

Bent u na het zien van de expositie zo enthousiast geworden dat u wel eens mee zou willen op een foto-ochtend? De fotogroep is op zoek naar nieuwe leden en u wordt van harte uitgenodigd eens kennis te maken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via fotogroep2x3@gmail.com.