Frisse dagen

Het is de komende dagen aan de frisse kant voor de tijd van het jaar. Vandaag is er vrij veel bewolking en komt lokaal een bui voor.

Vanochtend is het fris en lost de ontstane mist geleidelijk op. Er is vrij veel bewolking met slechts af en toe een beetje zon. De kustgebieden blijven gevoelig voor een bui en later op de dag is ook elders kans op wat regen. De temperatuur ligt in de middag opnieuw tussen 12 graden in Groningen en 14 in Zeeland. Er staat weinig wind.

Dinsdag gaat het in het noorden harder waaien en komt er een matige tot vrij krachtige noordoostenwind te staan. In het zuiden blijft de wind vrij kalm. In het westen loopt de temperatuur op naar 13 graden en in het oosten wordt het niet warmer dan een graad of 11. Er is vrij veel bewolking en er komen enkele buien voor. De meeste buien zijn voor het westen en noorden en in het zuiden heb je de grootste kans om de zon te zien.

De dagen daarna blijft het de eerste dagen iets kouder dan normaal met overdag een graad of 12 en in de nachten temperaturen rond 5 graden. Geleidelijk gaat de temperatuur zowel ‘s nachts als overdag omhoog, maar wordt ook vaker regen verwacht.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg Weeronline dan op twitter en  facebook

regenachtigedagen