FysioSport, ook voor Jongeren

Nieuwkoop – De kerstvakantie is weer voorbij en dus zijn ook de FysioSport Jongeren groepen bij Bakker & De Vos, centrum voor bewegen en gezondheid, het nieuwe jaar weer goed begonnen.

In de FysioSport Jongeren groepen kunnen jongeren kennis maken met fitness als een plezierige, veilige manier van bewegen. Op maandag, aan het begin van de avond, traint de groep voor jongeren van 16 tot en met 21 jaar en op de woensdagmiddag en donderdagmiddag trainen de groepen voor jongeren van 10 tot 16 jaar. Alle groepen trainen in de sportzaal aan de Vijverhof 1 in Nieuwkoop.

FysioSport voor Jongeren is een gezellige sport voor kinderen of jongeren die geen sport kunnen vinden die ze leuk vinden maar toch iets met bewegen willen doen omdat het gewoon goed is voor de gezondheid en de fitheid. Ook kinderen die (iets) te zwaar zijn en daar iets aan willen doen kunnen in deze groepen terecht.

Tijdens de training wordt er na de warming up gewerkt aan de conditie op verschillende fitness apparaten zoals een fiets, roeier, cross trainer, stepper en de loopband. De spieren worden aan het werk gezet via training op een aantal apparaten of met gewichten en ook worden er verschillende spelvormen toegepast.

Nieuwsgierig? Kom gewoon een keer vrijblijvend kijken en meedoen. Bel wel even om te zeggen dat je komt en neem eventueel een vriendje of vriendinnetje mee! Indien er financiële bezwaren zijn kan er via het centrum een beroep gedaan worden op een bijdrage uit het Jeugdsportfonds.

Meer weten? Informatie krijgt u bij Bakker & De Vos, centrum voor bewegen en gezondheid, Vijverhof 1, Nieuwkoop of op de website www.bakkerendevos.nl Opgeven via tel 0172-575261 of email: info@bakkerendevos.nl