Fysiotherapie, ook ’s avonds en in het weekend

Nieuwkoop – Dat je voor allerlei lichamelijke klachten terecht kunt bij de fysiotherapeut is wel bekend. Dat behandeling bij Bakker & De Vos in Nieuwkoop ook mogelijk is in de avonduren en in het weekend weten veel minder mensen.

Sportspreekuur_Publish_engine

In de gezondheidszorg is men veelal veroordeeld tot het opnemen van vrije dagen of uren om een dokter of therapeut te bezoeken. Voor veel mensen is dit niet echt praktisch en soms maakt het werk dit zelfs onmogelijk. Bij Bakker & De Vos, centrum voor bewegen en gezondheid in Nieuwkoop kan men al jaren op de meeste avonden terecht voor behandeling.

Het centrum beschikt over fysiotherapeuten met verschillende specialisaties. Zo kan men met rug of nekklachten terecht bij de manueel therapeut en met sportblessures of voor sportadvies bij de sportfysiotherapeut. Bezoek bijvoorbeeld het gratis sportspreekuur op de dinsdagavond van 18 – 19 uur! Voor spanningsklachten en hoe daarmee om te gaan staat de psychosomatische fysiotherapeut klaar. Ook zijn er speciale behandelingen en trainingsmogelijkheden voor Chronisch zieken, mensen met een neurologische aandoening en Oncologie- en Oedeem patiënten.

Naast de therapie kunnen mensen ook bij Bakker & De Vos terecht om te sporten in de FysioSport. Er zijn groepen op alle ochtenden, bijna alle avonden en zelfs op de zondagochtend. Onder begeleiding sporten in een gezellige groep geeft veel mensen de juiste “stok achter de deur” om het ook echt vol te houden. Er zijn zelfs groepen voor ouderen en jongeren. Speciale groepen zijn de ZwangerFit groep en de Pilates Plus groepen. Buiten sporten kan met de Sportief Wandelen groep op de woensdagochtend of donderdagavond maar ook in de Beweegtuin op maandagochtend.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Bakker & De Vos voor fysiotherapie en sport? Kijk op www.bakkerendevos.nl of bel met Mien, Lilian of Marieke op 0172-575261. Langskomen kan natuurlijk ook.