Fysiotherapie vergoedingen in 2017

Nieuwkoop – Net zoals aan het begin van ieder jaar zijn veel cliënten erg onzeker over de fysiotherapie vergoedingen door de zorgverzekeraar. Dit is niet echt nodig; ten opzichte van de afgelopen jaren is er niet veel veranderd.

ZV4

Nog steeds wordt verreweg het grootste deel van de fysiotherapie vergoed vanuit de Aanvullende Verzekering (AV). Vergoedingen vanuit de AV hebben geen invloed op het Eigen Risico. Voor behandelingen vergoedt vanuit de AV geldt immers geen Eigen Risico. Er zijn dus geen redenen om vanwege het Eigen Risico behandelingen bij de fysiotherapeut uit te stellen.

Het Eigen Risico is uitsluitend van toepassing op de Basisverzekering en wat betreft de fysiotherapie vergoeding komen slecht een beperkt aantal aandoeningen hiervoor in aanmerking.

Bij klachten met betrekking tot het bewegen is het altijd verstandig advies te vragen aan de fysiotherapeut of een afspraak voor behandeling te maken. En waar kan dat beter dan bij Bakker & De Vos in Nieuwkoop dat overeenkomsten heeft afgesloten met alle zorgverzekeraars in Nederland. U bent verzekerd van de juiste behandeling door de vele aanwezige specialisten binnen de praktijk.

U bent welkom zonder verwijzing van de huisarts maar uiteraard kunt u ook eerst met de huisarts overleggen over uw klacht. Ook voor advies met betrekking tot bewegen of sport, zowel voor gezonde mensen als voor mensen met een chronische ziekte of aandoening, bent u bij Bakker & De Vos op het juiste adres. U kunt een afspraak maken van ’s morgens vroeg tot laat in de avond!

Ook de liefhebber van kunst komen bij Bakker & De Vos aan hun trekken; afgelopen vrijdag is, onder grote belangstelling, een prachtige foto expositie van de heren Peter ten Hake en Cees Voorsluit, geopend. U bent van harte welkom om even een kijkje te komen nemen in de praktijk op Vijverhof 1 in Nieuwkoop.

IMG_8731

Meer weten of een afspraak maken? Kijk op www.bakkerendevos.nl , bel 0172-575261 of mail naar info@bakkerendevos.nl .