Geld verdienen met duurzaam ondernemen

Nieuwkoop – Wilt u ook weten wat duurzaam ondernemen u kan opleveren? Hoe u duurzame plannen omzet in concrete projecten? En wie u daarbij kan helpen? Kom dan op 8 oktober naar de bijeenkomst in theater Kaleidoskoop.

De bijeenkomst‘ Duurzaam ondernemen, dat levert op’ begint om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur. In een interactieve sessie vertellen ondernemers waarom zij duurzame projecten zijn gestart. De recent opgerichte gebiedscoöperatie vertelt hoe zij helpt deze projecten uit te voeren en wat duurzaam ondernemen oplevert. Ook wethouder Ingwersen en Mw. Van Seeters RA, partner van Grant Thornton Accountants en Adviseurs, komen aan het woord.

Het wordt een interactieve bijeenkomst waarbij ook de kersverse de gebiedscoöperatie Nieuwkoop zich zal presenteren en ondernemers vertellen waarom zij duurzame projecten zijn gestart en hoe het werkt.

Na afloop van de presentatie is er de gelegenheid om met verschillende partijen in discussie te gaan of vragen te stellen over uw duurzame plannen of projecten.

Maandag 8 oktober 19.30 uur inloop, start 20.00 uur in Theater Kaleidoskoop.

Meld u aan via www.vonieuwkoop.nl/duurzaamondernemen