“Gewoon op Gewicht” in 2017

Nieuwkoop – December, de Kerstdagen en de jaarwisseling, gezelligheid, lekker eten en drinken én meestal ook de tijd van de goede voornemens………een gezondere leefstijl en “Gewoon op Gewicht” in 2017.

Start het nieuwe jaar door op een ontspannen manier te werken aan een gezondere leefstijl en een gezond gewicht zodat u zich in de loop van het jaar steeds fitter en beter gaat voelen. De diëtiste en de fysiotherapeut in Gezondheidscentrum De Vijver in Nieuwkoop helpen u daarbij.

Het programma “Gewoon op Gewicht” is opgezet door diëtistenpraktijk de Voediëtist en Bakker & De Vos, centrum voor bewegen en gezondheid, en richt zich niet, zoals de meeste dieetprogramma’s, op de korte termijn maar juist op een langere periode waarin positieve veranderingen centraal staan. Na een jaar is uw algemene conditie duidelijk verbeterd, heeft u een gezonder gewicht en een gezondere leefstijl ontwikkeld en u voelt zich daardoor sterker en energieker!

Het programma duurt een jaar en omvat verschillende themabijeenkomsten waarin informatie gegeven wordt over voeding en voedingsgedrag door diëtiste Ilse Hogervorst. De fysiotherapeute Marjolein van Beek van Bakker & De Vos geeft informatie over gezond bewegen en begeleidt 1 x per week uw persoonlijke trainingsprogramma. Instromen in het programma is op elk moment mogelijk en door de persoonlijke begeleiding is het programma ook zeer geschikt voor mensen met chronische aandoeningen zoals diabetes, COPD of hart- en vaatziekten!

Meer weten? Neem contact op met de Voedietist (0172-444893 of dietist@voedietist.nl )
of met Bakker & De Vos, centrum voor bewegen en gezondheid, Vijverhof 1 in Nieuwkoop. (0172-575261 of mail info@bakkerendevos.nl )  Meer informatie vindt u op www.bakkerendevos.nl of op www.voedietist.nl

gog8