Glasvezel overal graag

Regio – De glasvezelcampagne van Kaag en Braassem, Nieuwkoop en Teylingen-Oost is maandag 8 januari officieel gestart.

Samen met ambassadeurs, (zie foto) investeerder TINC, initiatiefnemer GlasDraad en ondersteund door de gemeenten werd maandag 8 januari het startschot gegeven. Onder andere door het officieel openen van de website voor de vraagbundeling glasvezel in de buitengebieden van de samenwerkende gemeenten.

Deze campagne loopt van 8 januari tot 9 april 2018. Gedurende deze periode kunnen bewoners van het buitengebied zich inschrijven voor glasvezel bij een van de deelnemende serviceproviders, zodat zij in de toekomst kunnen profiteren van het supersnelle, betrouwbare én betaalbare glasvezelnetwerk.

GlasDraad Groene Hart

De partij achter deze campagne is GlasDraad Groene Hart, een organisatie met de ambitie om bewoners en ondernemers in buitengebieden toegang te geven tot het glasvezelnetwerk. Woningen en bedrijven die in aanmerking komen voor glasvezel behoren tot de zogenaamde ‘witte’ gebieden. Dit zijn regio’s waar geen toegang tot een coax-netwerk is. De adressen die in aanmerking komen voor glasvezel ontvangen in de komende 2 weken een informatie pakket en een uitnodiging voor inschrijf-en informatie bijeenkomsten.

Meer informatie is ook te vinden op de website groenehart.glasdraad.nl.