Goederenveiling bij SV Zevenhoven

Zevenhoven – Bij SV Zevenhoven wordt op zaterdag 1 april de jaarlijkse goederenveiling weer gehouden.

voorzittershamer

Traditiegetrouw is dit in April en iedereen die Zevenhoven een warm hart toedraagt zal hopen op een goede opbrengst voor de tegen degradatie vechtende voetbalclub.

Om 20:00 uur zal de zaal open gaan, veilingmeester Dirk Janmaat zal ook deze avond met de hamer slaan en alles zal wederom onder toeziend oog gebeuren van een notaris van  Kroes en Partners.

De veilingkoopjes die voor spektakel kunnen zorgen staan inmiddels op de website ww.svzevenhoven.nl.

Taarten

Ook dit jaar zal er een taartenshow zijn. Er word dan geboden op een taart die gesponsord word door Bakkerij de Kruijf, maar in één van die taarten zit een Philips Full HD LED televisie.

Lokale bedrijven en sponsoren hebben al een aantal koopjes beschikbaar gesteld. Denk hierbij aan: WK Kwalificatiewedstrijd kaartjes voor Nederland – Luxemburg op 09 juni 2 weekendkaarten voor de Formule 1 GP op Spa Francorchamps op 25 t/m 27 augustus of met 3 vrienden in de televisiestudio in Hilversum voor de live uitzending van de finale van de Champions League op zaterdag 03 juni a.s.

Al 4 jaar achtereenvolgens zorgt de plaatselijke ‘Blije Bakkes Band’ voor de grootste incasso.  Een bandje wat in het leven is geroepen op een vlot in de achtertuin haalt al jaren een hoge opbrengst binnen voor de club. Dit doen ze door zichzelf beschikbaar te stellen in eigen achtertuin voor een BBQ van 6 personen met begeleidende  muziek van de ‘Blije Bakkes Band’.. Iets waar mensen binnen de club ook dit jaar weer goed op zullen gaan bieden.

Bent u Zevenhovenaar of wenst u de club een warm hart toe. Dan bent u op 1 april vanaf 20:00 uur van harte welkom aan de Stationsweg te Zevenhoven.