Grandioze start 30e Koeten Toernooi LTV Noorden

Noorden – Op zaterdag 24 juni is om 09.00 uur het 30e Koeten Toernooi van LTV Noorden van start gegaan met een ongekend groot deelnemers veld van maar liefst 387 deelnemers.

Koeten Toernooi welkom 2017

Een dag welke met wat miezer begon maar naarmate de dag vorderde steeds lekkerder werd. Hierbij werden op sportpark de Koet het terras en de tribunes gedurende de dag dan ook voller en voller. Alle ingrediënten voor een succesvol Koeten Toernooi zijn dan ook aanwezig, goed weer, goede banen, koffie en een drankje op zijn tijd en ook nog eens lekker eten. Negen dagen lang staat Noorden weer volop in het teken van sportiviteit, maar bovenal van de overbekende gezelligheid.

Het 30e Koeten toernooi waarbij alle spelers bij binnenkomst een demper kregen en Koeten moesten tellen om op vrijdag kans te maken op mooie prijzen. Gedurende de dag zijn alle partijen keurig op planning de baan op gegaan. Partijen met ook al gelijk de nodige 3-setters waarbij tot het eind aan toe werd gestreden om door te gaan naar de volgende ronde.

Maandag gaat het 50+ toernooi om 09.30 uur van start met maar liefst 88 deelnemers. Ook hierbij is het een volle bak waarbij het dag-toernooi soepel zal overlopen in het avondtoernooi waarvoor de 1e partijen al voor 17.00 uur gepland staan. Op vrijdag zullen van het 50+ toernooi de finales worden gespeeld voor de Koeten eer en natuurlijk zal er op deze dag weer een gratis lunch worden aangeboden aan alle deelnemers.

Na de prijsuitreiking van het 50+ toernooi zal er verder gegaan worden met de kwartfinales van het avondtoernooi waarbij er ‘s avonds ook nog eens een gezellige feestavond met DJ Menzoo om het 30 jarig jubileum te vieren. Zaterdag zijn er maar liefst 34 halve finales en poule wedstrijden en dan zal op de 9e dag van het Koeten Toernooi zondag 2 juli in de finales gestreden gaan worden om de Koeten eer. Kortom meer dan genoeg reden om elke dag op het park van LTV Noorden te komen. Iedereen is dan ook meer dan welkom.

Artikel bron: LTV Noorden