Gratis musical les in Ter Aar

Ter Aar – Op vrijdag 7 oktober aanstaande om 16.00 (tot 17.00) beginnen de repetities van de musical “Thuis bij de Sneeuwbarbaren” in basisschool de Vosseschans te Ter Aar: een verhaal dat zich zo’n 10.000 jaar geleden afspeelt ten tijde van de laatste Grote IJstijd. Achttien bewoners van een nederzetting op een plek ergens tussen Nederland en Engeland waar toen geen zee was moeten zien te overleven bij een temperatuur van – 40 graden en een gure wind.
Bovendien worden ze bedreigd door een onzichtbaar monster…
Op 7 oktober is de eerste repetitie maar het is tevens een gratis proefles: je kan uitproberen of aan een musical meedoen iets voor jou is. Er wordt gezongen, gedanst en toneel gespeeld.
Er kunnen maximaal achttien kinderen aan meedoen die in totaal achttien keer bij elkaar komen: twaalf keer oefenen, twee keer knutselen aan decor en kostuum en we sluiten af met een lange bijeenkomst op een zaterdagmiddag waar ze de musical uit- en opvoeren voor iedereen die wil komen kijken én luisteren.
Het project is bestemd voor alle kinderen uit de groepen 5, 6, 7 en 8. Het is absoluut niet belangrijk dat je ervaring hebt met zingen, dansen of toneel spelen: Enthousiasme, goede energie en een stralend humeur zijn veel belangrijker. Bas van Waard begeleid en regisseert het project van A tot Z en voert de muziek ‘live’ uit op cello en keyboard.
Op http://www.dedansendetijger.nl kunnen jullie bij de link MUZIEK alle liedjes en muziekjes van de musical beluisteren.
Kom je meedoen? Je kan Bas bellen als je meer over dit musical-project wilt weten: 0621821390