Gratis schaatsen op De Vechtsebanen

Nieuwkoop – Omdat er goede resultaten zijn behaald met de inzameling van glas, mogen inwoners van de gemeente Nieuwkoop een keer gratis schaatsen.

De inwoners van de gemeente Nieuwkoop hebben de afgelopen maanden massaal glas ingezameld.
Op 1 september 2017 gaven wethouder Guus Elkhuizen en Olympisch Kampioen Gianni Romme het startsein voor de actie ‘Glas in ’t Bakkie’. Op een aantal plaatsen binnen de gemeente werden bakken geplaatst waar inwoners papier en glas kunnen inzamelen. Het resultaat van deze bakken bleef niet uit: Gemeente Nieuwkoop bleek een van de best presterende ‘glas-gemeenten’ van Nederland.
Als beloning voor de extra inspanning bij het scheiden van verpakkingsglas, flessen en potten, mogen inwoners daarom gratis schaatsen in de voorjaarsvakantie.
De dagen waarop je kunt komen schaatsen zijn: Woensdag 28 februari tussen 9.30 en 16.00 uur; Donderdag 1 maart tussen 9.30 en 16.00 uur en Zaterdag 3 maart tussen 11.15 en 16.00 uur
Een groep mag maximaal uit 4 personen bestaan. Na aanmelding ontvangt u een entreevoucher. De entree is exclusief schaatshuur.
Ga voor het aanmelden naar www.nieuwkoop.nl

Gratis schaatsen op De Vechtsebanen (Mississippidreef 151, Utrecht) wordt aangeboden door Nedvang (Nederland Van Afval Naar Grondstof) in samenwerking met Gemeente Nieuwkoop.