Grote kerstboom voor kerk in Langeraar

Langeraar – Met het aansteken van de lichtjes in de tien meter hoge kerstboom door wethouder Elkhuizen op het plein voor de Heilige Adrianuskerk, is de start van de bouw van 28 nieuwe sociale huurwoningen gevierd. Prachtige liedjes van het kinderkoor, warme chocomel en glühwein maakten het feest compleet. De tien meter hoge kerstboom zorgt de komende weken voor een gezellige kerstsfeer op het kerkplein.

Quadrant

Rogier van der Laan, directeur-bestuurder van Woondiensten Aarwoude, maakte tijdens de bijeenkomst de naam van het project bekend. Die naam luidt Quadrant en verwijst naar de vier blokken die rond een hof worden gebouwd. Alle woningen zijn levensloopbestendig en beschikken over een slaapkamer en badkamer op de begane grond, een tuin en een eerste verdieping met een tweede royale slaapkamer.

Veel belangstelling

Voor deze woningen krijgen zittende huurders van Woondiensten Aarwoude als eerste de kans om in aanmerking te komen. Veel huurders hebben zich al gemeld, maar ook de komende weken kunnen mensen zich nog aanmelden en komt er meer  informatie beschikbaar over de woningen. Woondiensten Aarwoude wil met deze woningen de maximale doorstroming zien te bereiken, zodat de woningen die achtergelaten worden weer beschikbaar komen voor starters en andere woningzoekenden.  Mensen die interesse hebben in de woningen kunnen meer informatie vinden op www.woondienstenaarwoude.nl

_vdv2782