GV De Zevensprong uit de startblokken

Zevenhoven – De lessen bij gymnastiekvereniging de Zevensprong gaan donderdag 1 september weer van start. In sporthal De Vlijt opent de streetdance de lessenserie.

O.l.v. Kelly v.d. Helder gaan de lessen streetdance weer beginnen op donderdag 1 september. Om 17.30 uur de jeugd van de onderbouw en om 18.30 uur is de bovenbouw aan de beurt.

Vrijdag 2 september begint Romy van Kempen met de Sport Fun lessen. Om 15.30 uur de jeugd van de onderbouw (basisschool) en om 16.30 uur zijn jongens en meisjes van de bovenbouw welkom. Op vrijdag voor al recreatief bewegen via sport en spel, terwijl zaterdag het echte turnen aan bod komt. O.l.v. Lisa Boere en twee assistenten is er vanaf 09.00 uur anderhalf uur turntraining. Als er voldoende jongens zijn, kan er ook nog een apart jongens turnuur worden ingericht.

Op maandag is de G Gym aan de beurt en dinsdag de dames van Keep Fit. Ook voor deze laatste groep heeft het bestuur een nieuwe trainster kunnen aanstellen: Greet Boddeke.

Wie meer wil weten over sporten bij De Zevensprong kan vrijblijvend een kijkje nemen tijdens de lessen en/of zelfs meedoen. Digitale informatie via www.gymdezevensprong.nl