‘Hier dooft niets’ in ‘t Regthuys

Nieuwkoop – De Andersons komen met hun voorstelling ‘Hier Dooft Niets’ naar Nieuwkoop in het Reghthuys- Concert op zaterdagavond 10 november. Een theaterconcert over verwondering.

Deze voorstelling doet de grootste pessimist weer geloven in het leven. De Andersons bruisen, verstillen, ontroeren, passioneren en laten je niet meer los. Zij nemen je mee in een hartstochtelijk en humoristisch concert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit. Op 10 november is dat Marike van IJssel : grondlegger van de Geluksroute. Als onderdeel van dit theaterconcert zal de bevlogen Marike vertellen over wat haar verwondert en beweegt. Marike werd uitgeroepen tot “vrouw van het jaar” in Leiden vanwege haar prachtige initiatieven die mensen met elkaar verbinden.

De pers over De Andersons : “wonderschone liedjes”, “zij zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie”, “een warme en overdonderende gebeurtenis.”

Wilt u dit niet missen ? Reserveer dan tijdig een plaats bij Wanda den Besten via e-mail: muziek@reghthuys-nieuwkoop.nl of tel: 06 427 531 33.

t Reghthuys, Reghthuysplein 1, Nieuwkoop / zaterdagavond 10 november om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur) / Toegangsprijs: leden 15 euro / niet-leden 18 euro / jeugd tot 18 jaar 5 euro.