Hoedjes parade

De derde dinsdag in september is de dag om je hoedje uit de kast te halen. De dames in de hofstad hebben zich getooid.

bles

Er was veel te zien van gerecyclede visnetten tot kunstzinnige bloemstrook en van niets bedekkende verentooi tot parasolgrote hoofddeksels.

Maar naast deze hoedjes ging het natuurlijk over de loftrompet. Het kabinet doet het goed. Alle problemen zijn het land uit. Onze portemonnee wordt weer beter gevuld. En als we onze ogen sluiten zien we geen ellende meer.

Natuurlijk is er wel ellende maar het is nu de tijd om de successen te etaleren.

Ook Burri in Raarmeer liet zich van die kant zien. Trudy gaat weg. Haar successen werden uitgemeten. Immers zij moet met een goed gevoel naar huis toe was de boodschap. Dus we hebben het niet over de sociale werkplaats. Dat zou de hoofdpijn alleen maar doen toenemen, aldus Burri. Ik ben benieuwd hoe de begroting van het kabinet Elkhuizen eruit gaat zien. Ook hier nadert de eindstreep. Nog één begroting voordat de verkiezingen er aan komen.

Laat mijn raden wat de boodschap is. Het gaat goed met Raarmeer. We houden geld over. De belastingen kunnen omlaag. Er komen genoeg huizen voor onze bejaarden en ook alle jongeren kunnen in Raarmeer blijven wonen.

Dat zal het verhaal zijn dat ze mee willen geven aan

Good Old Bles