Info-avond over Crowdfunding

Regio – Rotary Nieuwkoop houdt op 27 maart, in samenwerking met de Rabobank Groene Hart Noord een informatieve avond over Crowdfunding.

De bijeenkomst is op 27 maart in de Rabobank, Het Oog 1, 2371 TZ Roelofarendsveen. Inloop vanaf 19.30 uur en de bijeenkomst zelf duurt van 20:00 tot 21:30 uur. De toegang is gratis, maar wel wil men graag weten wie wil komen. Uw aanwezigheid graag melden via een emailbericht: Rotaryevenementen@gmail.com

Aan de orde komen de positie van Crowdfunding in de financieringsbehoefte van een ondernemer, de  risico’s en de opbrengsten, alsmede de rol van de investeerder in een crowdfunding financiering.

Crowdfunding is een alternatieve wijze om een project te financieren en speelt een steeds grotere rol bij het financieren van ondernemers door de bancaire sector. Crowdfunding is niet alleen interessant voor ondernemers, maar ook voor investeerders die geïnteresseerd zijn in een hoger rendement op hun vermogen. Hoe steekt crowdfunding nu daadwerkelijk in elkaar? Tijdens deze informatieavond nemen twee sprekers u mee in de wereld van het nieuwe financieren en investeren.