Inschrijven Koeten Toernooi LTV Noorden

Noorden – Het 30e open tennis toernooi van tennis vereniging LTV Noorden, het “Koeten Toernooi” wordt gespeeld van zaterdag 24 juni tot en met zondag 02 juli 2017.

Koeten Toernooi welkom_1 564 pixels

Bij het Koeten toernooi staat de sportiviteit maar bovenal de gezelligheid voorop. Het Koeten toernooi biedt de gelegenheid om lekker te tennissen en tegelijkertijd andere mensen te ontmoeten. Ook voor de inwendige mens zal weer goed worden gezorgd.

Er kan ingeschreven worden voor de volgende onderdelen:
– 17+ Enkel, dames en heren Actuele rating.
– 17+ Dubbels, dames, heren en mix 5-6-7/8
– 30+ Dubbels, dames, heren en mix 7-8

Op maandag tot en met vrijdag organiseert LTV Noorden overdag voor de 16e maal het gezellige 50+ dubbeltoernooi waarbij gespeeld wordt in poules. Op de finale vrijdag van het 50+ toernooi zal evenals voorgaande jaren weer een overheerlijke gratis gezamenlijke lunch worden verzorgd. Voor het 50+ toernooi kan ingeschreven worden in de onderdelen:
50+ Dubbels, dames, heren en mix 6-7-8

Op vrijdagavond zal naast dat er getennist wordt, de sfeer verhoogd worden met DJ Menzoo waarmee een gezellige feestavond verzekerd is. Inschrijven is mogelijk tot 04 juni via www.toernooiklapper.nl Voor aanvullende informatie over het Koeten Toernooi kunt u onze website raadplegen: www.ltv-noorden.nl en zijn we natuurlijk te vinden op Facebook: www.facebook.com/pages/Koetentoernooi-LTV-Noorden

Auteur: LTV Noorden