Inschrijven Strooplikkertoernooi 50+

Langeraar – Het Strooplikkertoernooi 50+ wordt overdag gehouden van maandag 2 juli tot en met vrijdag 6 juli. Een toernooi voor tennissers die niet alleen van het spelletje houden, maar vooral ook van gezelligheid.

Dit jaar heeft de organisatie voor een iets andere opzet gekozen. Naast het gebruikelijke tennistoernooi is er voor voor de deelnemers op dinsdag- en donderdagmiddag vanaf circa 15.00 een “Highwine”. Een moment waarop u kunt genieten van een hapje en een drankje en met elkaar tennis of andere ervaringen kunt delen. De middagen kennen een landthema waar de drankjes en hapjes karakteristiek voor zijn.

Lijkt het u wat? Inschrijven kan nog tot zaterdag 16 juni via https://mijnknltb.toernooi.nl/. Hoe meer deelnemers, hoe gezelliger! Bij het maken van de poule indelingen houdt men rekening met uw speelsterkte. Wanneer u niet alle dagen beschikbaar bent, dan kunt u dat aangeven bij uw aanmelding.

Meer weten over het Strooplikkertoernooi? Kijk op www.tclangeraar.nl. of op www.strooplikkertoernooi.com voor actuele informatie.