Inschrijving Open Toernooi Zevenhoven geopend

Zevenhoven – Na de succesvolle editie van 2016 staat ook dit jaar weer het Open Toernooi Zevenhoven op het programma en wel van zaterdag 10 juni t/m zondag 18 juni.

flyer open toernooi

Werd er vorig jaar gekozen voor het thema China, dit jaar zal het Open Toernooi Zevenhoven in het teken staan van Carribean.
Dit heeft onder andere te maken met de nieuwe zandondergrond waarop het Open Toernooi Zevenhoven gespeeld gaat worden.

Tijdens het Open Toernooi Zevenhoven wordt gezelligheid ruim een week lang gecombineerd met sportieve prestaties. Het toernooi dat in het verleden al eens werd verkozen tot toernooi van het jaar, biedt zowel spelers als toeschouwers ruim een week lang vertier.
Zoals de laatste jaren gebruikelijk, is er ook dit jaar een feestavond en wel op vrijdagavond 16 juni waarbij ook nog eens diverse optredens gepland staan.

Deelnemers in Zevenhoven krijgen traditioneel bij inschrijving een fietssleutel die vanaf de feestavond gepast kan worden op een splinternieuwe fiets. Het is dan ook jaarlijks een strijd wie er met de fiets vandoor gaat.

Nieuw dit jaar tijdens het Open Toernooi Zevenhoven is de categorie 4 waarbij er een podium wordt geboden aan regionale toptennissers. Op het Open Toernooi Zevenhoven wordt er verder gestreden in de categorieën 5, 6, 7 en 8 in zowel het enkelspel, dubbelspel alsmede gemend dubbelspel, in de leeftijdsklasse 17+ en in de 35+ in de categorie 7.

Kortom, de Open Toernooi-commissie is erop gebrand om het toernooi dit jaar weer tot een succes te maken. De inschrijving voor het Open Toernooi Zevenhoven is al geopend en kan via toernooi.nl.