Instuiftrainingen volleybal Waterlanders Heren

Nieuwkoop – Heren 1 van Volleybalvereniging Waterlanders uit Nieuwkoop zoekt versterking voor het seizoen 2018-2019. Er komen instuiftrainingen.

Het ervaren team speelt al een aantal jaar in de Derde Divisie. Op dinsdag 8 en 15 mei houdt Waterlanders-trainer Niels de Nijs instuiftrainingen voor spelers die interesse hebben om aan te sluiten bij het team.

Het team bestaat uit een mix van ervaren en jongere spelers die veelal vanaf de jeugd al zijn begonnen bij de Nieuwkoopse vereniging. Het team weet prestatie en gezelligheid goed met elkaar te combineren. Heb jij de motivatie en vind je dat je Heren 1 van Waterlanders kan versterken? Stuur dan een e-mail naar aanvoerder Mark Hoogendoorn via heren1@waterlanders.nl. Vermeld in de e-mail je contactgegevens, het team waar je in het afgelopen seizoen hebt gespeeld en de positie in het team waar je speelt.

Op dinsdag 8 en 15 mei zijn de instuiftrainingen. De trainingen duren van 20.30-22.00 uur en vinden plaats in de kleine sportzaal van Sporthal de Steupel in Nieuwkoop.