Jan Wouters en broers Verlaan in studio

Ter Aar – Afgelopen vrijdagavond 18 november beleefden De Kale Kenners Ed van Vliet, Theo Leliveld en André van der Voort hun vierde uitzending. Zoals gebruikelijk werd er afgetrapt met voetbal.

de-kale-kenners

Als (voetbal)gast voor het eerste uur werd Jan Wouters, trainer van Altior aan een vragenvuur onderworpen. Met hem blikten we terug op de afgelopen tien wedstrijden, de kansen voor zijn ploeg dit seizoen, en keken we vooruit naar de nabije toekomst.

“In het tweede uur waren de gebroeders Verlaan uitgebreid aan het woord over hun sport: American Football. We namen de regels door, bespraken onder meer de verschillen van de sport culturen in de wereld, selectieprocedures en uiteraard het Nederlands team, oftewel The Dutch Lions. Zij maken daar beiden deel van uit en gaven De Kenners inzichten in deze voor velen onbekende sport.

Al met al weer een heerlijke uitzending. De vijfde aflevering staat geprogrammeerd op 2 december en hiervoor is de trainer van Aarlanderveen, Arjen Linstra, reeds uitgenodigd. Het tweede uur herbergt opnieuw een speciale gast. Wie dat is? Dat kunt u vernemen vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur op eerder genoemde datum.”, aldus “Kale Kenner” Andre van der Voort.

Auteur: Andre van der Voort