Jens Toornstra bij Kale kenners

Ter Aar – Op vrijdag 20 oktober beleven De Kale Kenners hun derde uitzending van het seizoen. In de tweede aflevering van seizoen twee werd zijn komst al aangekondigd, maar was hij helaas verhinderd. Maar hij maakt het nu goed door twee weken later alsnog plaats te nemen achter de microfoon.

Drie Kale kenners mooi

Zijn weg naar Feyenoord ging via TAVV, Alphense Boys, ADO Den Haag en FC Utrecht. We hebven het over Jens Toornstra uit Ter Aar, die vorig seizoen voor het eerst in zijn carrière landskampioen werd. Ook werd hij diverse keren opgeroepen voor het Nederlands elftal en heeft hij hiervoor zijn debuut weten te maken. Vanaf 19.00 uur gaan we met hem wat dieper op zijn tot nu toe zeer succesvolle loopbaan in.

Het tweede uur is er aandacht voor wielrennen en de diverse disciplines die er in deze sport zijn. Met name veldrijden komt uitgebreid aan bod. Etienne Lenting uit Nieuwveen schuift aan om over zijn favoriete sport te vertellen. Dit jonge talent timmert aardig aan de weg en heeft ondertussen een aardige palmares opgebouwd. Onder andere blikken we met hem terug naar zijn beginjaren als cyclocrosser en kijken we vooruit naar de verwachtingen en zijn ambities.

RTV Hollands Midden is te vinden op 107.4 FM in de ether, voor de gemeente Nieuwkoop op de kabel via 103.4 FM, voor Ziggo-abonnees op kanaal 43 en DTV 1918 en uiteraard via de website www.rtvhollandsmidden.nl

Auteur: Andre van der Voort