Jeroen Zijlstra in ‘t Reghthuys

Nieuwkoop – In dit nieuwe jaar klinkt er weer geweldige muziek in ’t Reghthuys van Nieuwkoop! Bekende singer-songwriter Jeroen Zijlstra komt op 28 januari 2017 met zijn programma  “Gebed zonder band” naar ‘t Reghthuys.

Zijlstra schreef hiervoor Nederlandstalige liederen die dicht bij hem zelf blijven. Als improviserend musicus, met een verleden als Noordzeevisser, blijft Zijlstra scherp aan de wind varen, spelenderwijs richting gevend, koersend op zijn innerlijk kompas.

Zingend en zoekend, biddend en vloekend, losjes getuigend van dingen die komen, vrienden die gingen en liedjes in stilte ontstaan. Zijlstra zeilt langs de theaters, zichzelf begeleidend op piano, toetsen en gitaar, immer in gezelschap van zijn vertrouwde jazztrompet.

De Muziekcommissie van ’t Reghthuys heet u graag welkom op zaterdag 28 januari bij dit concert – aanvang  20.00 uur (zaal open om 19.30 u.) Graag vooraf een plaats reserveren bij Wanda den Besten op de e-mail: muziek@reghthuys-nieuwkoop.nl  of tel. 06-281 185 94.

Toegangsprijzen: leden 15 euro/niet-leden 18 euro/jeugd 5 euro.

folderfoto_jeroenzijlstra

Auteur: Marianne Vos